Foto av trav

Anneli Weberg og Orline Knick tok seg strålende ut på Bjerke Travbane. Foto: Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Vi sponser unge utøvere

Member Media AS har inngått sponsoravtale med den unge travsportutøveren Anneli Weberg (snart 17). Nå har hun debutert i totoløp. Det ble en strålende 6. plass bak hesten Orline Knick.

Member Media AS forsetter sitt engasjement for travsporten. Vi sponser både to og firbeinte utøvere. Andelshesten Alb Me Bonanza har vunnet sitt første løp og den unge kusken Anneli Weberg har kjørt sitt første offisielle totoløp for «store hester».

Anneli Weberg er født og oppvokst på gård i Skiptvet. Allerede som treåring fikk hun sin første shetlandsponni og hun deltok på travstevne så tidlig som i 2013.

Etter ungdomskolen bar det i vei til den svenske travskolen Wången hvor hun nå kombinerer travsport med videregående skole.

Anneli har 24 seire i 133 ponniløp. Sitt første løp med stor traverhest endte altså med en flott 6. plass. Vi nevner for ordens skyld at vinnerkusken i løpet har mer enn 2.000 løp på samvittigheten ;-).

Vi gleder oss til å følge Anneli videre!

Sjekk ut noen flere bilder under her. Vi takker Hesteguiden.com for strålende service og leveranse av bilder!

Anneli vinner et løp i den største ponniklassen med «Bjåraryds Löjtnant» på Momarken 26. januar 2020. Foto: Roger Svalsrød/Hesteguiden.com