Progressiv dagslysstrategi på sykehus i Finland

Årets første utgave av Glass & Fasade er sendt til trykk.

I magasinet kan du blant annet lese om hvordan natur, kunst og lys er virkemidler som Kaari sykehus i Finland har tatt i bruk i designet for å gjøre pasientene fortere friske. Vår fasadeekspert Thomas Aasen tar for seg hvordan man prosjekterer Closed-Cavity-fasader.

Vi har fått et eksklusivt innblikk i samboerparet Eivind Brøvig og Rita Moland Flesners «show-house». Ved bruk av egne tegninger, materialer og produkter fra egne virksomheter er en enebolig fra 1964 konvertert til en fantastisk villa med utsikt over hele Topdalsfjorden og Hamresanden.

Innhold, annonser og design i Glass & Fasade er levert av Member Media. Jannicke Isaksen står for annonsesalg og bransjeguiden. Vår faste lokale fotograf Adam Stirling har levert flotte bilder av nylig renoverte Grev Wedels plass 9 i Oslo.