Paviljongen «VERDENS BESTE BYGGEMATERIALER» på Bygg Reis Deg i oktober er vårt største enkeltoppdrag i 2023.

Stor messestand på Bygg Reis Deg

Glass og Fasadeforeningen har igjen gitt oss tillitten til å være prosjektleder for paviljongen «VERDENS BESTE BYGGEMATERIALER» på Bygg Reis Deg.

Vi samler 14 individuelle utstillere, fyller en foredragsarena på 80 m² og setter opp en stor informasjonsstand. Totalt får vi en 450 m² stor paviljong som skal vise frem glass- og fasadebransjens faglige bredde og alle de spennende bruksområdene for deres produkter, for alle besøkende på Bygg Reis Deg 18.-21. oktober 2023.

Våre bidrag er blant annet innsalg og sammensetning av 14 utstillerplasser, oppsett seminarprogram, markedsføring av faglig program og utstillernes produkter/tjenester og koordinering av alle ulike tiltak.

Paviljongen er en del av Glass og Fasadeforeningens «Fagdagen 2023» hvor vi også er med som konsulenter.